MILLAND

boomschorsmat dubbelzijdig

100cm x 300cm

boomschorsmat dubbelzijdig
boomschorsmat dubbelzijdig
boomschorsmat dubbelzijdig
29.75 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBD100
De boomschorsmatten worden gemaakt uit de bast van de chinese dolkspar. De bast wordt gesneden in stroken van 4 cm

De stroken schors worden met de hand geweven tot dichte matten met bruin geplastificeerd ijzerdraad . Al onze matten hebben dubbele stroken boomschors.

De boomschorsmatten zijn dus zijn tweezijdig te gebruiken want de  voorkant is precies hetzelfde als de achterkant.

Te gebruiken als afscheiding, maar ook geschikt om een schutting te verfraaien of een oude lelijke muur weg te werken  Tevens zijnde boomschorsmatten Ideaal voor klimplanten.

De levensduur van boomschorsmatten is afhankelijk van de constructie en bevestiging.

Er moet altijd voor gezorgd worden dat de mat niet kan bewegen /slaan in de wind want daardoor kan er  de rol beschadigen.

Het bevestigen aan bijvoorbeeld een metalen gaaspaneel heeft dan ook de voorkeur.

Boomschorsmatten dienen bij voorkeur een eindje boven de grond geplaatst te worden.


100cm x 300cm
Mooie zware boomschorsmat op rol. Gemaakt van repen, dubbele boomschors. Deze boomschorsmatten zijn een natuurproduct en dus onbehandeld.

Dicht op elkaar geweven met ijzerdraad. Hierdoor is de boomschorsmat nagenoeg dicht. Onderlinge tussenafstand van de ijzerdraden is 10 cm.

Afmetingen:
- Dikte boomschorsmat: 10 - 12 mm.
- Lengte boomschorsmat: ca. 300 cm*.


De boomschorsmatten zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien en bieden u gemakkelijk en snel privacy. Deze boomschors mat is gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel d.m.v. gegalvaniseerd ijzerdraad. De boomschorsmat is tevens weer- en rotbestendig.

Deze boomschorsmat is eenvoudig zelf op maat te maken, zowel in de hoogte als in de breedte.

De boomschorsmat kunt u op de gewenste hoogte afzagen of afknippen met een snoeischaar of zaak. De breedte kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

* Dit is een natuurproduct waardoor de afmetingen van de rollen kunnen afwijken van de gestelde maat. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.